Re:Able verzorgt duurzame en deels recyclebare, op maat gemaakte bedrijfsinterieurs, die je voor een vast bedrag per maand huurt. Schoonmaak en reparatie worden verzorgd door de leverancier. Wanneer het interieur versleten is, gaat het terug naar de producent, waar de materialen, onderdelen en grondstoffen worden hergebruikt.

Re:Able is de interieuroplossing van Coöperatie Circulaire Economie. 
Bijdrage Sjink:
Visuele identiteit
Grafisch ontwerp iconen en illustraties
Grafisch ontwerp brochure en presentatie

Jaar: 2014
Friendly face
Re:Able had behalve een woordmerk nog geen 'gezicht'. Sjink maakte een personificatie van het merk. Het werd een filantropisch karaktertje dat uitleg geeft over de bedrijfsstrategie en het principe van circulaire economie. De visuele identiteit werd gebruikt voor alle uitingen van Re:Able.
Desktop
Visie in the pocket
Deze brochure legt het concept van Re:Able in het kort uit, met weinig tekst en veel illustraties. Gemaakt op 'broekzakformaat' en bedoeld om uit te delen, bijvoorbeeld op beurzen.
Full width
Infographics
Deze infographics laten de stappen uit de biologische en technische kringloop zien.
Desktop
“We hebben voor dit voorstel gekozen, vanwege deze filantropische personificatie van ons merk. Dat is precies wat we willen uitstralen.”
Jeroen Besteman – Eigenaar Akoestiekfabriek
Desktop
Desktop
Digitale presentatie
Ook verzorgde Sjink de visualisaties voor de digitale presentatie van Erick Wuestman, voorzitter van Stichting Circulaire Economie, op het Bright Now Festival. Het doel van deze presentatie was om de missie en de baten van Re:Able uit te leggen.