Op 1 januari 2016 gingen het St. Elisabeth ziekenhuis en het TweeSteden ziekenhuis in Tilburg officieel fuseren, onder de naam Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis (ETZ).

Beide ziekenhuizen hadden al een eigen Functiehuis—een manier van het organiseren van functieprofielen van personeel. De functiehuizen werden samengevoegd tot één gezamenlijk functiehuis. Omdat voor veel werknemers niet geheel duidelijk was wat dit allemaal zou betekenen, werd er gekozen voor een korte informatieve animatie.
Bijdrage Sjink:
Concept / scenario
Productie

Nick Geerts:
Muziek
Geluidsbewerking

Jaar: 2015
Gezamenlijk functiehuis
Het St. Elisabeth Ziekenhuis en het TweeSteden Ziekenhuis—nu het Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis—werkten al met een eigen Functiehuis. 

Door de fusie moesten de beide functiehuizen worden samengevoegd tot een gezamenlijk functiehuis: het Generiek Functiehuis ETZ.

Animatie Generiek Functiehuis ETZ

Deze animatie legt het ziekenhuispersoneel in grote lijnen uit wat het nieuwe functiehuis inhoudt. Door gebruik van beeld komt deze uitleg duidelijk over en blijft de boodschap beter hangen. De tone-of-voice is optimistisch en de boodschap helder en eerlijk.
ETZ pictogrammenset
Voor elk functieprofiel is een bijpassende pictogrammenset in een unieke kleur gemaakt. De kleuren zijn afgeleid van de kleuren van beide ziekenhuizen.
Desktop
“We zijn erg enthousiast over de pictogrammenstijl, die ook interpretatieruimte biedt. Sjink heeft de verschillende onderdelen goed weten te treffen.”
Jildau Bruins – Adviseur Arbeidszaken, afdeling Personeel & Organisatie, Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis
Concept
Inspiratiebron was de caleidoscoop, waarin allemaal losse stukjes samenkomen en een helder geheel vormen. Al die verschillende functieprofielen uit beide functiehuizen worden in de animatie gesorteerd in functiestraatjes van een gezamenlijk functiehuis. 
Desktop
Andere explanimaties maakte Sjink voor het Generiek Functiehuis van: het Zuiderland Ziekenhuis (Heerlen), het Jeroen Bosch Ziekenhuis (Den Bosch) en de Gemeente Den Haag.